Vasárnap a víz volt az úr a megyében

Akt.:
Vasárnap a víz volt az úr a megyében
© Forrás: Debrecenben Hallottam Facebook-csoport
Hajdú-Bihar – Változatos munkájuk akadt vasárnap a tűzoltóknak, az esőzések miatt ugyanis több helyen, Egyeken, Létavértesen, Hajdúhadházon, Hajdúszoboszlón és Debrecenben is szivattyúztak.

Villanyoszlopok is kidőltek, illetve villanyvezetékek estek le Berettyóújfalu, Derecske és Sáp területén. A megyeszékhelyen, az Egyetem téren kidőlt egy fa.

Hajdúdorogon tűz ütött ki egy fatárolóban, ezen kívül két személygépkocsi ütközése után segédkeztek a tűzoltók Debrecenben a Böszörményi-Lóverseny útkereszteződésben, ahol a négy utas körül egy sérült, őt kórházban ápolják. Az autókat áramtalanították, az egyikből ki kellett szabadítani az utasokat – tájékoztatott a katasztrófavédelem szóvivője.

HBN


A Debrecenben Hallottam netes népművészei kezelésbe vették a város spontán horgásztavait
A nagy eső kicsit átrendezte Debrecen vízrajzi térképét, többek között a Tócóskertben és a Monostorpályi úton is nedvesebb lett a helyzet a szokottnál. A Debrecenben Hallottam Facebook-csoport tagjai szerencsére megtalálták a történet humoros oldalát, jobbnál jobb átdolgozásokon értelmezték újra a város ideiglenes tavait. Nem lehet kibírni röhögés nélkül.

hirdetés