Várjuk a sikerekről szóló beszámolókat!

Várjuk a sikerekről szóló beszámolókat!
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Küldjék el, és mi örömmel megírjuk az újságba.

Megyénk sok lakója – gyerek és felnőtt egyaránt – gyakran sikerrel vesz részt különböző megmérettetéseken. Az eredményes helytállásról szívesen beszámolunk lapunk hasábjain.

Kérjük Olvasóinkat, amennyiben szeretnék, hogy maguk, gyermekük, iskolájuk, csoportjuk szép teljesítménye megjelenjen lapunkban, – a versenyt követő két héten belül – küldjék el nekünk az erről szóló információt, legyen az tanulmányi, szavaló-, tánc-, képzőművészeti vagy egyéb verseny! Helyi szintű versenyeken (mint az iskolai) az első három helyezett nevét, városi vagy megyei szintűn az első ötét közöljük; országos versenyeken résztvevők nevét, amennyiben az első 10 helyezett között vannak, vagy különdíjat, egyéb elismerést kaptak. Nemzetközi megmérettetés esetén bármilyen megyei vonatkozású sikerről beszámolunk.

A verseny és a helyezett(ek) neve, a helyezés száma vagy más eredmény megnevezése (például különdíj) mellett fotót is mellékelhetnek (ennek közlése nyomtatásra alkalmasság függvénye), illetve kérjük telefonos elérhetőség megadását is!

Postán a 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10., e-mailen a naplo@naplo.hu címre írhatnak.

HBN