Helyi közélet

2008.04.30. 12:42

Tiltott szesz a Sámsonkertben

<p>Közel 900 liter ismeretlen eredetű, adózatlan szeszt foglaltak le a pénzügyőrök kedden egy debrecen–sámsonkerti ingatlannál. A Tornádó akció keretében folyó nyomozás során egy újfehértói lakást is átkutattak.</p>

Közel 900 liter ismeretlen eredetű, adózatlan szeszt foglaltak le a pénzügyőrök kedden egy debrecensámsonkerti ingatlannál – közölte szerdán Bordásné Jánvári Regina, a vámőrség regionális nyomozó hivatalának szóvivője. A hadnagy tájékoztatása szerint, a ház előtt parkoló kisteherautóban 860 liter 34–52 fokos szeszre, míg az épületben további 21 literre bukkantak. Egy debreceni és egy újfehértói férfit hallgattak ki a helyszínen, akik elmondták, hogy Nyíregyháza külterületéről kellett ideszállítaniuk az árut. A Tornádó akció keretében folyó nyomozás során egy újfehértói lakást is átkutattak, ahonnan több üres műanyag kanna került elő, szeszmaradvánnyal. A csaknem 2 millió forint értékű jövedéki terméket lefoglalták. A két férfi ellen jövedéki orgazdaság vétsége miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában