Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.05. 12:25

Sajtótájékoztatót tartott Nagy László Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az elnök a Sporthorgász egyesületek megyei szervezetének alkalmazottja, ám az egyesület nem kapott annyi pénzt, amennyit igényelt – a bizottság elleni támadás minden bizonnyal ennek a következménye.</p>

Inkább a sikerekről kellene beszélni!

Visszautasítom a gyermek- , ifjúsági- és sportbizottság elnökének azon kijelentését, miszerint a bizottság irányítása felülről, kézi vezérléssel történik – kezdte sajtótájékoztatóját Nagy László, a megyeszékhely alpolgármestere, a Fesztóry Sándor által az elmúlt héten tartott tájékoztatóra reagálva.

A bizottság több tagja: Szokol Tibor, Glückmann Pál és Póka Imre is megerősítette, hogy a bizottság döntései nem ellentétesek a sportkoncepcióval, Fesztóry Sándor személyes indíttatásból szerette volna máshogyan elosztani a forrásokat.

Az elnök ugyanis a Sporthorgász egyesületek megyei szervezetének alkalmazottja, ám az egyesület nem kapott annyi pénzt, amennyit igényelt, a bizottság elleni támadás minden bizonnyal ennek a következménye.

Nagy László beszélt a Városkép Kht. által kötött, a Fidesz által kifogásolt reklámszerződésről is. Az alpolgármester elmondta: nem igaz, hogy az ellenzék nem tudott róla: a felügyelőbizottság tagjai, így annak fideszes elnöke is ismerte annak tartalmát.

A város számára legelőnyösebb ajánlatot fogadta el a Városkép Kht. – mondta az alpolgármester, hozzátéve: a Fidesz elemi érdeke a botránykeltés, ez az ügy is csak ezt szolgálja.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!