Várják a jelöléseket a területi príma díjra

Akt.:
Várják a jelöléseket a területi príma díjra
Várják a jelöléseket a területi príma díjra - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A tavaszi tisztújítás óta 42 százalékkal nőtt a VOSZ megyei tagjainak a száma.

„Megőrizve megújulni!” – e szlogen szellemében látott munkához tavasszal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) új hajdú-bihari elnöke és elnöksége, akiknek a színre lépésével egyfajta generációváltás is végbement a szervezetben. Gulyás Sándor megyei elnök bejelentette, hogy néhány hónap alatt 42 százalékkal nőtt a taglétszámuk, akiknek konkrét jogi és egyéb segítséget próbálnak nyújtani a vállalkozásuk megfelelő menedzseléséhez. Ennek részeként pódiumbeszélgetéseket szerveznek a szakhatóságok képviselőivel azért, hogy az ellenőrző és az ellenőrzött lehetőleg ugyanazt értse a törvény betűje alatt.

Fejenként egymillió

– Idén is várjuk a jelöléseket a Hajdú-Bihar megyei Területi Príma, valamint az Év Vállalkozója Díjra. Az elismerést évente egy alkalommal adja át a szakmai zsűriből álló testület a szakterületén legkiemelkedőbben teljesítőknek – mondta el Gulyás Sándor.

Fotó: Derencsényi István Fotó: Derencsényi István ©

A megyei Területi Príma Díj átadó ünnepségét október 11-én rendezi majd Debrecenben, a három díjazott 1-1 millió forint pénzdíjban részesül. Az Év Vállalkozója Díjat Hadú-Biharból ketten nyerhetik el, emellett a testület kiadja a szakma legjobbjának járó díjat is. A jelöléseket mindkét pályázatra augusztus 31-ig lehet benyújtani a ezen az email címen.

HBN