több dologba is belevágott

2019.10.25. 20:24

Betti új babérokra tör

Még az idén a boltokba kerül az énekesnő első saját lemeze.

Fotó: Desperado / Facebook

A debreceni Desperado zenekar énekesnője, Gábor Bernadett, közismert nevén Betti hosszú kihagyás után újra visszatért régi szenvedélyéhez, a rádiós műsorvezetéshez. Megtudtuk, 11 évvel ezelőtt a kislánya születése előtt hagyta abba a szerkesztést. – Bő két héttel ezelőtt Bakó Csabi (a Campus Rádió ügyvezetője) felhívott, mit szólnék, ha újra beülnék a mikrofon mögé. Burai Árpival dolgozom együtt, akivel korábban kollégák voltunk a rádióban. Kedden, csütörtökön és pénteken, délután három órától hatig vezetjük közösen a délutáni műsort, s nagyon élvezem – fogalmazott Betti. A Naplónak elmondta, a beszélgetős műsorban többnyire közéleti témákkal foglalkoznak, és nagyon hálás, mivel rengeteg új embert ismer meg a műsorvezetés által.

Lélegezz velem

Azonban Betti nem csak e téren ragadott mikrofont, ugyanis, mint kiderült, már gyártás alatt van az első saját lemeze. – Ez azért érdekes és fontos számomra, mert amikor 25 éves voltam, felajánlották, hogy csináljak egy szólólemezt a Desperado mellett; akkor nem vállaltam. Viszont teltek-múltak az évek, s ez az igény egyre erősebb lett bennem – tárta fel a debreceni énekesnő. Hangsúlyozta, műfaját tekintve maradt a popzenénél, s ami számára is újdonság volt: először dolgozott női szövegíróval. – Az egykori tehetségkutatóból ismert Szakos Andrea írta a tizenegy dal szövegét, s amikor éneklem, olyan, mintha az én érzéseimet írta volna le. Budapesten, két fotóstúdióban forgattuk az első klipemet, ami az Így szeretem című dalhoz készült – mondta Betti, s azt is megtudtuk tőle: Lélegezz velem lesz az album címe.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában