Varga és Nagy is a négy közé jutott

Akt.:
Varga és Nagy is a négy közé jutott
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Mindkét hajdú-bihari bunyós a döntőbe kerülésért küzd pénteken.

A második napi küzdelmek is lezajlottak a 60. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. A Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban összegyűlt nézők két hajdú-bihari versenyzőnek szoríthattak: a sámsoni Varga Miklós és a DVSC-s Nagy Bence lépett kötelek közé.

A HISE kiválósága, a 60 kilóban induló Varga a marokkói Hamza Rabii ellen mérkőzött meg, a tét az volt, ki jut be a négy közé. Varga egyhangú pontozással győzte le a fizikálisan kimagasló marokkói riválisát, aki Miki nagyobb technikai tudása miatt nem tudta kihasználni erejét. A címvédőként induló Varga Miklós pénteken az elődöntőben a fináléba kerülésért húz kesztyűt a horvát Stipan Prtenjaca ellen.

Nagy Bence (91 kg) jordániai ellenfelet kapott, a legjobb négybe kerülésért öklözött Ihab Almatbouly-val. Az idősebb, rutinosabb rivális kellemetlen stílusban bunyózott, aminek Nagy nem nagyon találta az ellenszerét, szoros meccset vívtak, de pontozással a DVSC versenyzője nyert, aki így továbbjutott. Pénteken a döntőbe kerülésért vív meg a holland Roy Korvinggal szemben.

Pénteken már az elődöntők következnek (14 órától), majd szombaton délután háromtól jönnek a finálék.

HBN​


Nem indult jól a Bocskai, két megyei is kiesett
Debrecen – Kovács Dávid és Siroki János is vereséget szenvedett.

hirdetés