Várakozáson felüli játékot nyújtottak

Húsvéti női röplabdatornát rendeztek szombaton Miskolcon, a vasutas csarnokban. Az eseményen négy együttes vett részt.

A körmérkőzéses verseny keretében mind a négy csapat három-három találkozót vívott, a reggeltől estig tartó esemény így alaposan igénybe vette a játékosokat és jól szolgálta a felkészülést.

A házigazda zöld-fehérek nagyon kitettek magukért, remek teljesítménnyel örvendeztették meg közönségüket. Az Egert és az Újpestet biztosan verték, csak a Nyíregyháza ellen kellett megizzadniuk a sikerért.

– Várakozáson felüli produkciót nyújtottunk – értékelte a tornát Toma Sándor, a miskolci röpisek vezető edzője. – Nem az volt a célunk, hogy mindenáron nyerjünk, talán nem is mi voltunk az elszőszámú esélyesek, de fokozatosan javuló játékkal bizonyítottunk.

Annak külön örülök, hogy két volt extraligás ellenfelünket, az Újpestet és a Nyíregyházát is megvertük. Formába lendültünk, remélem, hogy soron következő NB I-es mérkőzésünket, amelyet április 13-án vívunk a kaposváriakkal, ugyancsak győztesként zárjuk majd, az élvonalban ugyanis az első hely a célunk. Szűk egy hónap múlva pedig Angliába utazunk, május 1-én és 2-án Leeds-ben veszünk részt az ottani egyetem hagyományos tornáján.

Jegyzőkönyv

 A mérkőzések eredményei:

Albrecht-Miskolci VSC-MISI – GMR Group Agria RC Eger 3-1 (18, -19, 16, 21),

Újpesti TE – Euroaszfalt-NRK Nyíregyháza 1-3 (-24, 15, 21, 21),

Agria RC Eger – Újpesti TE 3-0 (24, 16, 19),

Albrecht-MVSC-MISI – NRK Nyíregyháza 3-2 (-10, 20, -13, 19, 18),

NRK Nyíregyháza – Agria RC Eger 3-0 (15, 19, 14),

Albrecht-MVSC-MISI – Újpesti TE 3-0 (24, 18, 22). A végeredmény: 1. Albrecht-MVSC-MISI 6, 2. NRK Nyíregyháza 5, 3. Agria RC Eger 4, 4. Újpesti TE 3.

Különdíjak: a legjobb miskolci: Kovács Edina. A többi csapatból a legjobb: Vargáné Rácz Márta (Újpesti TE). Valamennyi együttes kupát kapott az Albrecht és Fiai Kft. (az esemény főtámogatója) jóvoltából.

Címkék: , , ,


További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek