Helyi közélet

2013.05.24. 07:37

Odaérhet-e még a Loki a bajnoki dobogóra?

Andorkó Ádám szerint nincs benne a játékukban.

Andorkó Ádám szerint nincs benne a játékukban.

- Ebben a szezonban nincs benne a játékukban a dobogós hely. A kupagyőzelem jól jött a fiúknak, de nem tudja annyira felspanolni őket, hogy még két győzelmet produkáljanak - vélekedik Andorkó Ádám.

Soltész Dávid osztja ezt a véleményt azt mondta, bármennyire optimista nincs esélye a Debrecennek az első három közé jutni, mert nincs olyan formában a csapat, hogy még két meccset megnyerjen.

- Bár szurkolok nekik, nem hinném, hogy dobogóra léphetnek, még a hétvégi mérkőzéstől is tartok, mert tegnap kihajtották magukat a fiúk és a Ferencváros pihenten érkezik – sajnálkozott Illyés István.

Molnár Lajosné szorít a DVSC-nek és úgy érzi, hogy van bennük két győztes játék, ha úgy játszanak, mint szerdán és az idő is kegyes lesz hozzájuk. Ha pedig megépül az új stadion, bajnok lesz a Loki – jósolta.

- Dicséretes, hogy megtörtük a Győrt, de a nem mondanám biztosra a dobogós helyet. Hétvégén viszont 3-1-es győzelmet aratnak – tippelt Varga Attila.

Molnár Gergő szerint mindenképpen van esély a harmadik helyre és drukkol is a csapatnak.

Soltész Dávid: Ledolgozhatatlan az ellenfelek előnye.

Illyés István: Nem hinném, hogy dobogóra léphetnek.

Molnár Lajosné: Szurkolok nekik.

Varga Attila: Nem mondanám biztosra.

Molnár Gergő: Csak a Loki!

 

fotók dc-n: 05.23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában