Vámpírnak hitte magát, ezért megtámadta barátját, hogy igyon annak véréből egy férfi

Vámpírnak hitte magát, ezért megtámadta barátját, hogy igyon annak véréből egy férfi
© Fotó: dailymail.co.uk
Az áldozatnak azt mondta, csak akkor maradhat életben, ha iszik a véréből.

Thomas Gough egy igazi vámpír, aki most tíz évet tölthet börtönben vérszomja miatt. A húszéves férfi ugyanis áthívta magához egy barátját, Matthew Whitehurstöt cheadle-i otthonába, hogy igyanak meg együtt egy vodkát. Csakhogy Thomas valójában nem alkoholra, hanem barátja vérére szomjazott.

A bíróságon Thomas azt mondta, először egy késsel próbálta megvágni 34 éves áldozata karját, mielőtt egy borotvapengével ejtett rajta mély sebet. Matthew úgy emlékezett vissza, a vámpír egy pohárba öntötte a vérét, amit elmondása szerint azért kellett meginnia, hogy életben maradhasson. Az orvosoknak ezután tíz öltéssel kellett összevarrniuk a férfi nyolc centiméter hosszú sebét, de még így is két és fél centis sebhely maradt a támadás után.

Gough a bíróságon elismerte bűnösségét. Mint mondta, miután elegendő vért ivott, megkérdezte barátjától, hogy szed-e valamiilyen gyógyszert, majd egy zoknival szorította el a vérző kart. Amikor a férfit letartóztatták, a sátánról és az ördögről beszélt, plusz arról, hogy hangokat hall. A bipoláris betegségben szenvedő férfit két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, aki leghamarabb büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhat feltételesen.

(Daily Mail)

Címkék: ,