Változik a Szent Iván-napi véradás ideje

Változik a Szent Iván-napi véradás ideje
© Illusztráció: Vöröskereszt
Debrecen – A korábban meghirdetettnél később kezdődik a véradás június 24-én a Csapó utcai bevásárlóközpontban. 14.30 és 17.30 között jelentkezhetnek rá a segítő szándékú emberek.

Adjon vért a nyár ünnepén! Jöjjön párjával vért adni Szent Iván napján – e szavakkal invitálja a közérdekű jótettre donorait a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete a Fórum Debrecen Bevásárló Központba (Csapó u. 30.) június 24-én. A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy változik az alkalom ideje, a korábban meghirdetettnél kicsivel később, 14.30-kor kezdődik és 17.30-ig tart.

Szent Iván előestéje a szerelmesek éjszakája, ezért szeretettel várják a párokat ezen a napon a vöröskeresztes véradásszervezők. Emlékeztetik őket és minden donort, hogy étkezzenek a napszaknak megfelelően, fogyasszanak sok folyadékot, és hozzák el személyi irataikat és TAJ-kártyájukat.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés