Változik a közlekedés a Loki-meccs ideje alatt

Akt.:
Változik a közlekedés a Loki-meccs ideje alatt
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Április 14-én, szombaton 19 óra 30 perckor kezdődik a DVSC–FTC bajnoki labdarúgó mérkőzés, a zavartalan lebonyolítás érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint:

– 14 óra 30 perctől előreláthatólag 22 óra 30 percig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni és várakozni tilos!

– 16 óra 30 perctől előreláthatólag 22 óra 30 percig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be!

terkepForrás: police.hu

A rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Amint azt a DKV Zrt. sajtóközleményéből megtudtuk, a fenti időszakban a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Részletes útvonal:

16-os autóbusz

Gyógyszergyár felé: a Baksay Sándor utca megállóhely után a Baksay Sándor utca – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út

Nagyállomás felé: a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út

22-es autóbusz

A Klinika megállóhely után visszafordul, majd a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu

22Y-os autóbusz

A Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu

24-es autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák

24Y-os autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út

A fenti autóbuszok eredeti útvonalából megállóhely nem marad ki, ezért a terelőútvonalon az autóbuszok nem állnak meg.


Debrecen - Másfél év óta a legnagyobb szurkolói érdeklődés övezi a DVSC és az FTC szombati mérkőzését. A legkedveltebb szektorokba már eddigi is sokan váltottak belépőt. Érdemes elővételben gondoskodni a jegyekről, senki se maradjon le a kezdőrúgásról! - áll a Nagyerdei Stadion felhívásában. ...

Az akciót Tőzsér Dániel indította el
Debrecen - Mint arról a dvsc.hu nyomán mi is beszámoltunk, Tőzsér Dániel kétmillió forintot ajánlott fel a Debreceni Gyermekklinikának abban az esetben, amennyiben a szombaton 19.30 órakor rendezendő Ferencváros elleni rangadón közel telt ház, míg az április 28-i, Vasas elleni meccsen legalább tízez...