Változik a buszközlekedés a Loki-meccs idején

Akt.:
Változik a buszközlekedés a Loki-meccs idején
© Fotó: Matey István
Debrecen – Március 10-én, szombaton 14 óra 30 perckor kezdődik a DVSC – Újpest FC bajnoki labdarúgó mérkőzés, amelynek zavartalan lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn.

A szervezők 12 órától várhatóan 17 óra 30 percig lezárják a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát, mely több autóbusz közlekedését is érinti. A fenti időszakban a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok részletes útvonala:

16-os autóbusz

Gyógyszergyár felé: a Baksay Sándor utca megállóhely után a Baksay Sándor utca – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út.

Nagyállomás felé: a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út.

22-es autóbusz

A Klinika megállóhely után visszafordul, majd a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu.

22Y-os autóbusz

A Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu.

24-es autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák.

24Y-os autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út.

A fenti autóbuszok eredeti útvonalából megállóhely nem marad ki, ezért a terelőútvonalon az autóbuszok nem állnak meg – tudatta a DKV Zrt.


Debrecen - Szombaton 14.30-tól DVSC vs. Újpest FC bajnokit rendeznek a Nagyerdei Stadionban. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk. Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben: 10.00 órától előreláthatólag 17.30 óráig a Nagyerdei körú...

Fotó: Matey István, archív
Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata az Újpest együttesét fogadja március 10-én, szombaton 14 óra 30 perctől a Nagyerdei Stadionban, az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Fontos mérkőzés lesz mindkét gárda számára, hiszen a lila-fehérek a Loki mögött csupán három ponttal lemaradva a negyedik helyen ta...