Valóság-show sztár lesz a Fehér Házi vendég

Úgy tűnik, bejött a számítása Michaele Salahinak, annak az amerikai nőnek, aki a borkereskedő férjével tavaly november végén meghívó nélkül besétált a Fehér Házba, ahol az amerikai elnök díszvacsorát adott az indiai miniszterelnök tiszteletére. – közölte szerdán az AFP. A 44 éves asszony ugyanis egy amerikai valóság-show sztárja lesz.

Michaele és Tareq Salahi nem akart semmi rosszat, csupán reklámot csináltak maguknak, amikor tavaly november 24-én nagyestélyibe öltözve bementek a Fehér Házba, az elnök díszvacsorájára. Senki nem ellenőrizte őket. A házaspár többekkel fényképezkedett, például a mit sem sejtő Joe Biden amerikai alelnökkel, Rahm Emanuel kabinetfőnökkel, Adrien M. Fenty washingtoni polgármesterrel, egy republikánus képviselővel, három tengerészgyalogossal és a CBS műsorvezetőjével, majd a fotókat feltették a profiljukra az egyik közösségi oldalon. És mint a Fehér Ház által november 27-én kiadott hivatalos fotó bizonyítja, kezet fogtak az amerikai elnökkel is.

Bűnvádi eljárást indíthatnak a hatóságok

A 44 éves, platinaszőke, volt modell már akkor is azt mondta, hogy fel akar lépni valamelyik tévében, ezért az akció voltaképpen hírverés volt. Az AFP keddi bejelentése szerint elérte, amit akart, hiszen a Bravo nevű csatorna leszerződtette augusztusban kezdődő, ötszereplős sorozatára, aminek címe: “Washington valódi háziasszonyai.”

A tavaly novemberi Fehér Ház kalandnak azonban más szempontból s lehet következménye, de ellenkező előjellel. Bár még nem született döntés, a hatóságok azt fontolgatják, hogy bűnvádi eljárást indítanak a Salahi-házaspár ellen az önreklámozó akció miatt.

– Független Hírügynökség –További hírek a Nagyvilág kategóriából

Sporthírek