szon-sportoldal

2007.11.19. 12:31

Karnyújtásnyira a döntetlentől

<p>Három perc hiányzott a tuzsériak pontszerzéséhez Szolnokon az NB II. évzáróján.</p>

Nem lehettek vérmes reményeik a tuzsériaknak a második helyezett Szolnok otthonában a labdarúgó NB II. Keleti csoport őszi utolsó fordulójában. Ezért is bosszantó számukra, hogy a 89. percben kapott góllal kaptak ki, holott előzőleg sokat tettek a pontszerzésért.

– Tudtuk, hogy Antal kiesésével egy szervezőjátékos esett ki a szolnokiak hadrendjéből, aki egyébként hosszan ívelt labdákkal hozta helyzetbe társait – kezdte értékelését Pinkóczi József, aki Dancs Bélával párt alkotva megbízott edzője volt a Tuzsérnak az utóbbi két meccsen.

A Tisza-partiak veterán kapusa kilencvenes évek elején a megyei másodosztályban három és fél éven át már volt trénere a csapatnak. Szolnokon lejárt az ideiglenes megbizatásuk, a vezetőknek hamarosan megoldást kell találniuk az edzőkérdésre.

– Az első félidőben lereagáltuk az ellenfél passzait, több gólhelyzetet alakítottunk ki. Lassan kezdtük megbecsülni a döntetlent, amikor a 89. percben Remili egy lecsorgó labdából betalált a kapunkba. A csapat akarása dícsérendő, ám pont nem járt érte. A törzsszurkolóink ezúttal is elkísértek, jól esett a biztatásuk. A Szolnoktól ki lehet kapni, de úgy, ahogy mi jártunk, bosszantó szembesülni a vereséggel.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!