Vállalkozó verseny Debrecenben? !gen

Akt.:
Vállalkozó verseny Debrecenben? !gen
2015 márciusában indult az !gen Debrecen innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés második turnusa, aminek célja, hogy a résztvevők ötletből vállalkozást építsenek csapatban. Erre 3 hónapjuk volt. Lehet 3 hónap alatt vállalkozást építeni? Gyere, és nézd meg a saját szemeddel!

2015. június 2-án az !gen Debrecen képzésben részt vevő 5 csapat összeméri tudását, felkészültségét, ötletét és az eddigi eredményeit egy pitch versenyen.

A picth verseny lényege, hogy a csapatok kiállnak, 2 percben megpróbálják lenyűgözni a zsűrit és a nézőket. A cél, hogy elhitessék és bebizonyítsák: az Ő ötletük a legfantasztikusabb, és ők lesznek a közeljövőben a legsikeresebbek. Akinek ez a legjobban megy, annak több százezer forintnyi nyeremény üti a markát!.

Az 5 csapat, akik versenyben vannak a fődíjért:

amorFFactory, az elveszett tárgyak lovagjai. Azt ígérik, hogy ha valamilyen tárgyat lehetetlennek tűnik megcsinálni vagy reprodukálni (mert elveszett, nem gyártják vagy eltört, stb.), azzal ők megbírkóznak.

CIRoks, akik gluténmentes finomságokat készítenek ciroklisztből, hogy a lisztérzékenyek is tudjanak enni igazán finom péksüteményeket, vagy csak épp egy vajas kenyeret.

Pick Boss, akik egyedi fényrendszerükkel a nagyvállalati raktározást forradalmasítanák, hogy a raktárakban a szükséges dolgok összeszedésének ideje drasztikusan csökkenjen.

ParkolÁsz, akik közösségi parkolást fejlesztenek, és megoldják azt a problémád, hogy nem tudod hol lehet parkolni, vagy épp hol van szabad hely parkolni.

ZengOver, az online zenegép, akik okostelefonnal irányatható online zenegépekkel szeretnék ellátni a szórakozóhelyeket, hogy ne legyen több sorbanállás vagy veszekedés az ósdi böhöm nagy elavult zenegépeknél.

A versenyen a részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők, az Innovatív Generáció Egyesület debreceni szervezői. Gyere el, építs kapcsolatokat a zsűriben és nézők közt helyet foglaló vállalkozókkal, befektetőkkel, ismerkedj meg a csapatokkal, nézd meg hogy mire jutottak 3 hónap alatt, és a közönségszavazáson döntsd el Te, ki legyen a győztes!

Regisztráció és részletek: https://www.facebook.com/events/800493846714898/

Időpont: 2015. 06. 02. (kedd) 18.00 óra

Helyszín: Kazánház Egyetemi Klub (Debrecen, Böszörményi utca 138.)

Címkék: , ,hirdetés