Választás – Nyugdíjasok ébredjetek!

Jön a választás, mi 2, 7 millióan vagyunk. Egy külön pártot tudnánk alapítani. Úgy elbántak velünk, hogy tavaly sem emelést nem kaptunk, sem 13. havi nyugdíjat év végén. Pedig mitőlünk szépen levonogattak annak idején mindent.

Az Orbán-kormány férjemmel együtt 8-8 ezer forinttól szabadított meg minket és akkor törölte el a méltányossági nyugdíjat, amikor a kérelmet beadhattam volna. A Fidesznek semmi sem jó, akármilyen ötlettel áll elő a többi párt, mindig kekeckednek, pedig még a tojáshéj ott van a fenekükön, egy napot sem dolgoztak, mi 34-37 évet húztunk le, nem volt szabad szombat, de kommunista szombat az volt. Legalább az éveink számát vennék figyelembe és ahhoz képest emelnék a nyugdíjainkat!

Eladtak mindent – vállalatokat, gyárakat – a pénzt zsebre vágták, hol legyen munka az embereknek? Kiárusították az egész országot. Több adósságunk van, mint volt a Kádár-rendszer idejében. Megvolt nekünk mindenünk kis fizetésből – egységes ára volt mindennek – 3-4 munkahely esett egy embernek. közönséges munkakerülő volt az, aki nem dolgozott, az volt a jelszó: ,,aki nem dolgozik, ne is egyen”.

Visszavártak gyesről bennünket és ha valaki beteg lett, elmehetett táppénzre, nem kellett rettegnie, hogy nem tud visszamenni dolgozni, mert nincs biztosítva az állása. Egy párt volt és nem annyi naplopó, aki felveszi a milliárdokat és ha nem dolgozik, akkor is megkapja a fizetését (ruhapénzt, újságpénzt stb.). A Jobbik párttól és a Munkáspárttól várhatunk valamit. Egy nőnek 55 év dosztig elég, hogy addig dolgozzon.
Tisztelettel: egy kisnyugdíjas
Név és cím a szerkesztőségben