Válasszuk ki életünk legjobb napjait!

Válasszuk ki életünk legjobb napjait!
Képzeljük csak el, milyen ideális lenne, ha kiválaszthatnánk a legoptimálisabb napot arra, hogy mikor menjünk állásinterjúra, mikor tartsuk az esküvőnket vagy mikorra szervezzünk valamilyen szórakoztató elfoglaltságot, illetve lehetőleg mikor ne tegyük ki még a lábunkat se otthonról!

De nem kell tovább ábrándoznunk ezen, mert a numerológiára és az asztrológiára épülő egyik ősi jövendölési mód a kezünkbe adja a lehetőséget ennek megvalósítására.
 
Mi a napválasztó jövendölés?
 
A napválasztó jövendölés egy egyszerű, de ősi asztro-numerikus módszer, amelynek segítségével az életünket megváltoztató döntéseket hozhatunk. A születési dátumunkon alapszik, de – az asztrológiával ellentétben – nincs szükség sem az órára és a percre, sem a születési helyre ahhoz, hogy működjön. Megtudhatjuk általa, hogy egy adott nap mit tartogat számunkra, vagy akár azt is, hogy miként alakul az életünk. A jövendölést kétféle módon alkalmazhatjuk: vagy megnézzük, hogy mire számíthatunk azon a napon, amikor egy fontos eseményre, döntésre, találkozóra készülünk, vagy kiválaszthatjuk, hogy melyik nap lenne erre a legalkalmasabb.
 
De akár a múlt történéseire is visszatekinthetünk, és kideríthetjük, hogy miért jártunk sikerrel vagy éppen vallottunk kudarcot.
 
Hogyan használjuk?
 
Ahhoz, hogy meghatározzuk a jósszámunkat, először ki kell számolnunk a sorsszámunkat. Ehhez a születésünk időpontjában szereplő összes számjegyet össze kell adni mindaddig, amíg egyjegyű számot kapunk. Például, ha valaki 1979. szeptember 29-én született: 1+9+7+9+9+2+9 = 46, majd 4+6 = 10, végül 1+0 = 1. Tehát az ő sorsszáma az 1-es.
 
A jósszám megtalálásához válasszunk ki bármilyen dátumot, lehet a múltban, a jelenben vagy a jövőben. Például, ha vár ránk egy jelentős esemény, az időpontjának a számjegyeit adjuk össze az előbbi módon, hogy egyjegyű szám legyen a végeredmény. Végezetül ezt a számot adjuk hozzá a sorsszámunkhoz a már ismert módon, s a kapott egyjegyű szám lesz a jósszámunk.
 
Ennek a birtokában pedig már kideríthetjük, hogy miként is állunk majd a szerencsével az adott napon. Például, ha az előbb említett illető arra kíváncsi, hogy mit tartogat számára 2010. augusztus 19., adja össze az időpont számjegyeit: 2+0+1+0+8+1+9=21, majd 2+1=3, végül ezt adja hozzá a sorsszámához 3+1=4, vagyis a jósszáma a 4. (Ha az összeg kilencnél nagyobb, akkor folytassa a számjegyek összeadását!)
 
A jósszám birtokában először nézzük meg a következő oldalakon, hogy magának a számnak milyen az energiája, majd pedig azt, hogy a hétnek az a napja, amelyikre a keresett dátum esik, mit tartogat számunkra.
 
A cikk folytatása az EZO Élet Magazin áprilisi számában!
 
 
Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
            06 90 602 027
A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)
 
Klikkeljen ide, és válogasson jósaink közül! – ezoteria.mon.hu