Valaki gyönyörűen levitte a Hétvezér utcai sorompót

Valaki gyönyörűen levitte a Hétvezér utcai sorompót
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2016. június 1-jén 9 óra 20 perc körül egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően kék színű gépkocsival közlekedett Debrecenben, a Hétvezér utcában. Haladása során az AS27-es számú vasúti kereszteződéshez érve letörte a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés csapórúdját, amelyet követően a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 147. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés