Vajon a piton a gyilkos?

Akt.:
Vajon a piton a gyilkos?
© Fotó: Daily Mail
Nagy-Britannia – Holtan találtak otthonában egy 31 éves, hüllőrajongó fiatalembert. A férfi vesztét a boncolás szerint fulladás okozhatta. Bár meglehetősen gyanús, egyelőre nincs rá bizonyíték, hogy az áldozattal saját pitonja végzett volna. A rejtélyes ügyben még folyik a nyomozás.

Az eset az angliai Curch Crookhamben történt. Dan Brandon itt élt szüleivel és egzotikus kedvenceivel egy háztartásban, mígnem egy nap holtan találták – közölte a Daily Mail online kiadása. Az egyik Dan felügyelete alatt nevelkedő kígyó kiszabadult, és a férfi élettelen teste közelében tekergett, amikor rátaláltak. Köztudott, hogy a pitonok nem rendelkeznek méreganyaggal, áldozatukat úgy ejtik el, hogy rátekerednek, majd megfojtják.

Fotó: Daily Mail Fotó: Daily Mail ©

A rendőrség azonban azt állítja, ennek ellenére sem tisztázottak a halál körülményei, ezért folytatják az eljárást. Jelenleg is zajlanak a kihallgatások, mivel ezidáig nem tudták egyértelműen kizárni az idegenkezűséget. Gyakran hallani arról, hogy pitonok emberi áldozatot ejtenek el, de a szakértők ebben az esetben mégis kétlik, hogy Dan kedvence lenne a gyilkos. Ezek a fajta kígyók ugyanis csak akkor támadnak, ha el is akarják fogyasztani az áldozatot, a fiatal férfi holtteste viszont érintetlenül feküdt.

Fotó: Daily Mail Fotó: Daily Mail ©

Fotó: GoFundMe
Nagy-Britannia - "Életem legnehezebb napja" - írja nekrológjában az összetört szívű nagymama, aki három csöpp unokának örülhetett nemrég, aztán bekövetkezett a tragédia. Magán kívüli állapotban sikoltozott Sarah Owen, a 29 éves édesanya, amikor hármasikrei kiságyához lépve arra eszmélt, hogy a ki...