Vaginájában próbált drogot és mobilt csempészni a rácsok mögött ülő férjének az egykori börtönőr

Akt.:
Vaginájában próbált drogot és mobilt csempészni a rácsok mögött ülő férjének az egykori börtönőr
© Fotó: metro.co.uk
Az asszony a kórház felé vezető úton árulta el a rendőröknek, miket rejteget a testében.

Az egykor börtönőrként dolgozó Alison McGuire a testében csempészett be kábítószert és mobiltelefont a fegyveres rablásért börtönben ülő férjének, James McGuirenek, mialatt meglátogatta.

Akkor jöttek össze, amikor a nő az Addiewell Börtönben dolgozott. Alison ezután otthagyta az állását és hozzáment feleségül a börtönben ülő férfihez. Az asszony teljes biztonsággal közlekedett az intézmény falai között, viszont egy látogatás alkalmával a kábítószer-kereső kutya jelezte az őröknek, hogy valami probléma van.

Az őrök megvizsgálták a nőt, de nem találtak semmi gyanúsat. Viszont feltűnt nekik, hogy furcsán megy, ezért rájöttek, hogy Alison valamit rejteget előlük, ezért elindultak vele a kórházba, hogy kiderítsék, mit titkol. A nő útközben árulta el, hogy egy mobiltelefont, valamint nyolcszáz font értékű kannabiszt rejtett el a vaginájában.

Forrás: metro.co.uk Forrás: metro.co.uk ©

– A rendőrautót ezután meg is kellett állítanunk, mert Alison panaszkodott, hogy kényelmetlenül érzi magát a testében lévő dolgok miatt és el akarja távolítani azokat – emlékezett vissza Hamilton seriff. A jelenleg egy idősek otthonában dolgozó nő azt mondta a rendőröknek, segíteni akart kifizetni férjének a felhalmozott adósságot, ezért próbálta becsempészni a drogot és a telefont.

– Alison csak a jó oldalát látta a férfinek és csak későn jött rá arra, hogy az manipulálja és és teljes mértékben kontroll alatt tudja tartani, most pedig rosszul érzi magát, hogy hagyta, hogy befolyásolja – fogalmazott a seriff. Hozzátette, az asszony ügyében a jövő hónapban hirdetnek ítéletet.

(Metro)