Vádjavaslat a kötekedő polgári tinik ellen

Vádjavaslat a kötekedő polgári tinik ellen
© Fotó: police.hu
Polgár – A polgári rendőrök befejezték a nyomozást a 19 éves fiú és 16 éves lány ellen, akik az utcán bántalmaztak két helyi lakost.

Bántalmazásról érkezett bejelentés a rendőrségre Polgáron 2016 március 23-án. Egy fiú értesítette a rendőröket arról, hogy húgát és annak barátját támadta meg két helyi fiatal a házuk előtt, az utcán.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 19 éves B. Sándor előzetes szóváltást követően a 15 éves fiút ököllel arcon ütötte, majd egy kerékpárpumpával a vállán is eltalálta, 16 éves társa pedig a fiatalkorú lányt bántalmazta. A rendőrök a két polgári lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a rendőrőrsre. A nyomozók B. Sándort és társát gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs a gyanúsítottakkal szemben garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés