Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.06. 12:50

Játszóteret avattak Butykán

<p>Butyka - Miután hivatalos ceremónia keretében átadták a játszóteret, megkezdődhetett az önfeledt játék a településrészen. Estig a Napkori Asszonykórus, az Akácvirág Néptáncegyüttes és a Butykai Nyugdíjasklub szórakoztatta a nagyérdeműt</p>

Ebben az esztendőben nem múlt el nyomtalanul a butykai majális. A kulturális műsorok, valamint az ízletes gulyás mellett egy játszóteret is kaptak az ott élők. Nagyon hiányzott ez már a családoknak, elsősorban azért, hogy legyen egy tér, egy közösségi találkozóhely, ahol munka után és hét végén együtt lehetnek a helybeli lakosok. Az EU minden szabályának megfelelő játszótér mellett a részönkormányzat segítségével egy futballpályát is kialakítottak a fiatalok számára a Butykai Közművelődési Színtér udvarán, ami mostantól tárt kapukkal várja a szórakozni vagy pihenni vágyó kicsiket s nagyokat.

A május 1-jei rendezvényen délelőtt 10 órától ingyenes ugrálóvár, kézműves sátor és szabadtéri játékok sora várták a gyerekeket. Akik időközben megéheztek, gulyáslevessel csillapíthatták éhségüket, majd jóllakva várhatták a délutáni kulturális programot, mely 14 óra előtt a Jonathán Mazsorett Csoport műsorával vette kezdetét.

Miután hivatalos ceremónia keretében átadták a játszóteret, megkezdődhetett az önfeledt játék a településrészen. Estig a Napkori Asszonykórus, az Akácvirág Néptáncegyüttes és a Butykai Nyugdíjasklub szórakoztatta a nagyérdeműt, a Don Pedro tánccsoporttól salsát láthatott a közönség. A rendezvény zárásaként a modern ritmusok kedvelőinek a West Dance tánccsoport nyújtott felejthetetlen pillanatokat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!