Helyi közélet

2012.09.07. 11:09

Érvek és ellenérvek a tűzijáték kapcsán

A Napló olvasóit és a HAON látogatóit is élénken foglalkoztatja az a két tűzijáték, amiket a Debreceni Egyetem gólyatáborának zárásaként rendeztek Debrecenben szerdán késő este. Íme, néhány vélemény:

A Napló olvasóit és a HAON látogatóit is élénken foglalkoztatja az a két tűzijáték, amiket a Debreceni Egyetem gólyatáborának zárásaként rendeztek Debrecenben szerdán késő este. Íme, néhány vélemény:Szakadjon meg a HÖK. Milliókat eldurrogtatni az égbe, ahelyett, hogy különböző ösztöndíjak címén kifizetnék ezt az összeget a hallgatóknak. Tavaly is ez volt a véleményem, most is az.

Szerintem is lenne jobb helye annak a pénznek (így is sírnak az oktatásban, hogy nincs pénz), de ha már buli, akkor miért nem lehetett péntek este?

Amúgy jó volt,néztük a tetőtérből!

Hiába a háborgás, úgyis azt teszik, amit ők akarnak és akkor amikor akarják, nekik mindent lehet, mindent el tudnak intézni. Egyetértek az előbb szólókkal, másra kellene az ilyen összeget felhasználni. Ráadásul két tűzijáték is, éjjel 10 és 11 órakor. Felháborító !

És még ami utána következett! Igazán hangosan, szinte üvöltve vonultak haza, vagy nem tudni, hogy hova a szegény kis "Gólyák"! csoportosan, hajnal 2 óráig. És ezt még a Dobozi lakótelepen is tisztán hallottuk.

Józsán is halottam, gondolom akkor bent még ...ább lehetett.

Tisztelt "szomszédaink"! ezért szólitom igy meg Önöket, mert én is Campus közvetlen szomszédságában lakom, és természetesen hallottam és láttam is a tüzijátékot. Egy 10 perces szép tűzijáték volt, aminek a durrogtatását a késői óra ellenére is kilehetett birni különösen úgy, hogy ez nincs mindennap!

Ennyi megértéssel lehetünk a Campuson megtartott gyólyatáborral kapcsolatban, különösen úgy, hogy nemrég volt a Campus fesztivál is, és igen erősen hallhattuk a zenét a Nagyerdei Stadionból. Akkor is háboroghattunk volna!!

Meg kell érteni, hogy vannak olyan rendezvények, amik egy kicsit a nyugalmunkat, pihenésünket zavarják, de ha vége a rendezvénynek, ez is megszűnik. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni!!

Gratulálok remek volt a tűzijáték. Őszintén szólva sokkal jobban tetszett mint az augusztus 20.,-i tűzjáték. Én nagyon közel lakom az egyetemhez, és nem zavart, sőt láttam a másikat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában