Vádat emelhetnek a trükkös tolvajhölgy ellen

Vádat emelhetnek a trükkös tolvajhölgy ellen
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a nővel szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Sz. Irénnel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított április 15-én 1 óra körül Debrecenben, a Piac utcán odament egy férfihez, akinek szexuális szolgáltatást kínált. A sértett figyelmét a nő elterelte, átkutatta a zsebeit és ellopta a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt, majd a helyszínről elmenekült. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek és a kapott személyleírás alapján a Bajcsy-Zsilinszky utcában azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 38 éves hajdúhadházi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a nő Debrecenben ugyanilyen módszerrel tulajdonított el pénztárcákat két sértettől.

A rendőrség a vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –