Ütött a mercis a baleset után, szemtanúkat keres a rendőrség

Ütött a mercis a baleset után, szemtanúkat keres a rendőrség
© Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A lakosság segítségét kérik.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 19-én 17 óra 20 perc körüli a 35-ös főút 76. kilométerszelvényében, Debrecen és Debrecen-Józsa között, egy Volkswagen összeütközött egy Mercedesszel. Az anyagi kárral járó balesetet követően a gépjárművezetők lehúzódtak gépkocsijukkal az út szélére és megálltak. A Mercedes sofőrje autójából kiszállt, odament a másik autó vezetőjéhez, akit szidalmazott és a fején megütötte.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –