Útlezárás és egyirányúsítás Balmazújvároson

Akt.:
Útlezárás és egyirányúsítás Balmazújvároson
© Forrás: Google Maps
Balmazújváros – Május 5-én 16 órától rendezik meg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Újpest FC labdarúgó mérkőzést, emiatt ideiglenesen változik a közlekedés Balmazújvároson.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

  • 16 órától előreláthatólag 19 óra 30 percig időszakosan teljes útlezárás lesz a Debreceni utca és a Kastélykert utca kereszteződésétől a Sport tér kereszteződésig. Ebben az időpontban az említett útszakaszon minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre az ott lakók kivételével csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.
  • 16 órától előreláthatólag 19 óra 30 percig a Semsey Andor utca és Sport tér közötti útszakaszon, a Kastélykert utca felől, valamint a Sporttér utca teljes szakaszán a Debreceni utca irányában, a Semsey Andor utca felől egyirányú forgalmi rend kerül kialakításra. A fenti időpontban a Debreceni utcáról a Sport tér felé behajtani tilos.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

– police.hu –