Ütközés Tépén, lángoló autó a Vezér utcán

Akt.:
Ütközés Tépén, lángoló autó a Vezér utcán
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Bőven akadt dolga pénteken a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Pénteken reggel Hajdúböszörményben és Debrecenben is segítségnyújtásra avatkoztak be a tűzoltók. A hajdúböszörményi egységek egy földszinti lakás ajtaját feszítették fel kéziszerszámokkal, majd az ott élő embert a mentőszolgálatnak átadták. Debrecenben egy mozgáskorlátozott férfi esett el a lakásában, a tűzoltóknak az erkélyen keresztül károkozás nélkül sikerült a lakásba bejutni, ezután a mentőszolgálatot beengedték.

Kigyulladt egy személygépkocsi tegnap délelőtt Debrecenben, a Vezér utca végén. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az autó vezetője egy kézi tűzoltókészülékkel sikeresen eloltotta a lángokat. A tűzoltók az autó feszültségmentesítését és átvizsgálását végezték el.

Tegnap délelőtt Tépe közelében, a 47-es számú főút huszonhetedik kilométerszelvényénél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Egy embert aki az ütközés során megsérült a tűzoltók és mentősök közösen emelték ki az összetört autóból, ezután kórházba szállították.

Püspökladányban, a Rákóczi-Bezerédi utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze pénteken késő délután. A helyi tűzoltók az autók feszültségmentesítését elvégezték, majd átvizsgálták azokat, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. Az egyik autó villanyoszlopnak csapódott, a benne utazó két ember megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.


szirena
Tépe - Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 47-es főút 27-es kilométerszelvényénél, Tépénél. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017.november 24-én 10 óra 15 perc körül két gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a 47-es számú főút 26. kilométerszelvényében,...