Asztrológia

2015.10.03. 07:45

Napi horoszkóp - 2015. október 3.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Egyedül képtelen véghezvinni, amit elképzelt, ezért ne habozzon, és kérjen segítséget. Kár lenne ugyanis veszni hagyni a remek ötleteket. Hiányzik Önből a lendület és az elszántság, emiatt úgy érzi, nincs is értelme belekezdeni az egészbe. De ha talál valakit, akinek mesél mindarról, ami a fejében megfogant, hamar rá fog döbbenni, hogy bizony a tervei kiválóak és megvalósításra érdemesek.

Bika

04.21 – 05.21

Ne várjon a holnapra, amit ma kigondolt, máris kezdje megvalósítani. Az sem baj, ha egyedül kell elindulnia az úton, előbb-utóbb a lendülete magával fogja sodorni azokat az embereket, akik segítségére szüksége lehet. Nehéz ugyanis ellenállni annak a lelkesedésnek, amely sugárzik minden mozdulatából, érezhető, hogy addig nem fog nyugodni, míg el nem éri a céljait, tehát érdemes Önnel tartani, ha valaki sikerre vágyik.

Ikrek

05.22 – 06.21

Hiába a remek ötlet, ha Ön képtelen cselekedni, de másokkal nem hajlandó megosztani a terveit. Így esély sincs arra, hogy megvalósuljon mindaz, amit kigondolt. Mivel a csillagok állása nem kifejezetten kedvező az Ön számára, egyetlen út marad járható, beszélni másokkal. A sikerért járó elismerésből akkor sem fog kimaradni, ha végül csak mint ötletgazda járul hozzá. Ne titkolózzon tovább, keressen társakat a küzdelméhez.

Rák

06.22 - 07.22

Annyi a kísértés, hogy nem csoda, ha képtelen ellenállni és végül beadja a derekát. Ezen nincs mit csodálkozni, most már csak arra figyeljen, hogy ne veszítse el a fejét teljesen és képes legyen továbbra is Ön maradni az irányító. Így ugyanis a most választott út végül sikerhez fog vezetni, de nem engedheti, hogy mások vezessék. Segítséget természetesen kérhet, ha úgy érzi, egyedül nem fog menni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Van az úgy, hogy minden mindegy, de azt még ilyenkor sem engedheti meg magának, hogy eközben olyan embereket is megbántson, akik eddig Ön mellett álltak. Együtt harcoltak egy ügyért, és csak azért, mert Önnek elfogyott a lendülete, ereje végére ért, még nem várhatja ezt el a többiektől is. Engedje, hogy ők folytassák mindazt, amit együtt megkezdtek, Ön pedig maradjon a háttérben és figyeljen.

Szűz

08.24 - 09.23

Álmosan ébred, nem sikerült az éjszaka kipihennie magát. Ezért ne is ragaszkodjon ahhoz, hogy irányítsa az eseményeket, adja át a kezdeményezést egy olyan embernek, akiben maradéktalanul megbízik. Legyen Ön a felügyelő, az az ember, aki összefogja, összefésüli az eredményeket, de az odavezető úton ne Ön diktálja a tempót. A végeredmény nem marad el, hisz remek társai vannak, a bezsebelt dicséretekből juttasson nekik is.

Mérleg

09.24 - 10.23

Bár reggel még azt gondolja, nem állhat semmi az útjába, tele van lendülettel és energiával. Azonban az ereje hamarabb hagyja cserben, minthogy véget érne a nap. Ezért a fontosabb elintéznivalóit időzítse a délelőtti órákra, és dolgozzon ki napirendet, amihez aztán délután tartani tudja magát, elkerülendő a teljes kétségbeesést. Bújjon korán ágyba, ha aludni nem is tud, de legalább kapcsolja ki a gondokat és lazítson.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha nem lenne ennyire fásult, megvalósíthatna nagyobb terveket is. A környezetében élők ugyanis nem látják Önön azt az elkeseredettséget, amelyet érez, így azt gondolják, érdemes Önnel tartani, hisz mint határozott elképzelésekkel rendelkező irányító, utat mutathat nekik. Emelkedjen felül a fáradtságán, hisz most sokkal kisebb energiabefektetéssel is lezárhatja az olyan ügyeit, amelyeket eddig halogatott, mert egyedül képtelen volt elvégezni.

Nyilas

11.23 - 12.21

Kerülje azokat a helyzeteket, amelyek vitába torkollhatnak, mert képtelen lenne uralkodni az indulatain. Hajlamos lehet ugyanis teret engedni a belső feszültségének, amely azonban nem a szemben álló fél miatt alakult ki. Sokkal inkább az okozza a problémát, hogy helytelenül ítéli meg a helyzetét. Felnagyítja a problémákat, melyek megakadályozzák abban, hogy előrelépjen és éppen ennek tudható be az, hogy képtelen leküzdeni azokat.

Bak

12.22 – 01.20

A mai nap csupa kellemes élményt tartogat Önnek. Olyan emberek próbálnak közeledni Önhöz, akikkel eddig kereste volna a kapcsolatot, de nem volt lehetősége. Éljen a váratlanul jött alkalommal, de ne éljen vissza vele. Legyen visszafogott és türelmes, ne zúdítsa a nyakukba mindjárt az első alkalommal mindazt, amit eltervezett, legyen most csak megértő hallgatóság, csendes megfigyelő, aki azonban ott van és lehet számítani rá.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Tele van lendülettel, éppen ezért érdemes lenne nem veszni hagyni ezt a napot. Olyan ügyekkel foglalkozzon, melyek igazi kihívások, komoly összpontosítást igényelnek, vagy már régóta foglalkoztatják, de még nem volt ideje alaposabban utánajárni, hogyan is lenne érdemes belefogni. A szerencse ugyanis forgandó, de most Ön mellett áll, tehát ha elkezdi, az egyik lépés hozza a másikat, észrevétlenül ugorva át a buktatókat.

Halak

02.20 - 03.20

Magabiztos és ez a határozottság segíti át a nehézségeken. Akadályok ugyanis vannak, de Ön úgy küzdi le azokat, hogy szinte észre sem veszi. A nap végén azonban érdemes visszanézni mindarra, amit véghezvitt. Így fogja tudni igazán értékelni, és ekkor még Ön is megdöbben azon a könnyedségen, mellyel mindenen átgázolva végül sikereket érhetett el. Ha nem retten meg a problémáktól, hanem a célt tartja szem előtt, máskor is képes lehet erre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!