Utcai verekedés Szoboszlón: féltékenységből vágta szájon exét

Utcai verekedés Szoboszlón: féltékenységből vágta szájon exét
© Illusztráció: Matey István, archív
Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki az utcán bántalmazta volt élettársát.

A nyomozás adatai szerint egy állampolgár tett bejelentést 2015. október 16-án 6 óra 34 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Hajdúszoboszlón, a Sport utcában egy férfi bántalmaz egy nőt. A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy az 56 éves férfi a volt élettársát ököllel szájon ütötte. A rendőrök B. Elemért elfogták, és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy a nőt féltékenységből ütötte meg. A megalapozott gyanú szerint a férfi az esetet megelőző napon, az esti órákban is bántalmazta a sértettet.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés