Utcai harc Kismarján: biciklivel dobták fel a verekedést

Kismarja – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást két kismarjai férfival szemben, akik a helyi benzinkútnál kaptak össze. Egyikük egy biciklit is bevetett.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett bejelentést március 12-én 18 óra 21 perckor a rendőrségre arról, hogy Kismarján, a Bihari utcában két férfi összeverekedett. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy N. János a Bihari utcában található benzinkútnál előzetes szóváltást követően kerékpárját nekidobta B. Miklósnak, majd kölcsönösen ütni kezdték egymást. A verekedés során a két férfi a földre esett és ott dulakodtak tovább, majd B. Miklós beleharapott N. János jobb tenyerébe és a helyszínről elment. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a bántalmazás következtében mindkét férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók a 63 éves és az 52 éves kismarjai lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a két férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,