“Úszás közben rengeteg szép lánnyal lehet találkozni a medencében”

“Úszás közben rengeteg szép lánnyal lehet találkozni a medencében”
© Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – Nézzük, olvasóink szeretnek-e strandra járni, és ha igen, akkor hol töltik legszívesebben az idejüket.

– Szeretek strandra járni, jól le tudom magam hűteni a hőségben. Debrecenben leginkább a termálfürdőbe járok, de ha tehetem, Hajdúszobosz­lót részesítem előnyben – hallhattuk Szalóki Sándortól.


Szal+-ki_S+índor

Szalóki Sándor


– Alig vártam, hogy elkezdődjön a szezon. A szüleimmel szoktam hűsölni a parton, ilyenkor remekül ki tudok kapcsolni. Teljesen megfelel mind az épített, mind a szabad strand – árulta el Bardóczi Berta.


Bard+-czi_Berta

Bardóczi Berta


Kiss Levente szívesen múlatja az idejét a fürdőben; amellett, hogy sokat tud napozni és barnulni, úszás közben rengeteg szép lánnyal lehet találkozni a medencében.


Kiss_Levente

Kiss Levente


– Imádom a strandot, ilyenkor együtt vagyunk a barátokkal, és egész nap jól érezzük magunkat. Nagyon szeretek strandröplabdázni – osztotta meg velünk Marton Szabolcs.


Marton_Szabolcs

Marton Szabolcs


– Nagyon szeretek strandolni, tetszik a hangulat, amely körülvesz egy ilyen helyet. A családommal és a barátnőimmel is szoktam menni, a lényeg, hogy minél több időt tölthessek el ott – mosolygott Budaházy Kinga.


Budah+ízy_Kinga

Budaházy Kinga


Tóth Boglárka gyakori látogatója a fürdőknek, nyaranta heti rendszerességgel merül el a hűsítő habokban. A barátnőivel leginkább a mesterséges strandokat keresik fel ilyenkor.


T+-th_Bogl+írka

Tóth Boglárka


HBN|Fotók: Matey István