Uralkodik feletted a szerelem? Teszteld!

Uralkodik feletted a szerelem? Teszteld!
Szeretitek egymást – ez rendben is lenne. Minden perceteket, összes szabadidőtöket együtt töltitek. Egyformák a gondolataitok, ugyanazok a barátaitok, mindig ugyanarra is vágytok. Vagy mégsem?

Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat alapköve, hogy mindkettőtöknek megmaradjon a saját, önálló élete, és ne korlátozzátok egymást semmiben. Azok, akiken uralkodik a szerelem, általában neheztelni szoktak párjukra, ha az nem akarja minden szabadidejét velük tölteni.

Elveszítik a magabiztosságukat, ha a férfinem jelentkezik a megszokott időben, vagy ha ne adj’ isten a barátaival akar tölteni egy estét.  Azonnal átfut az agyukon, hogy „lehet, hogy mégsem szeret” , s ez a pesszimista hozzáállás rányomja a bélyegét az egész napi hangulatukra is: képtelenek bármi másra, mint a kapcsolatukra koncentrálni, mert az agyuk egy pici részében mindig ott marad a féltés és a félelem attól, hogy elveszítik a párjukat.

Nem biztos, hogy az a helyes technika, hogy lesed kedvesed minden kívánságát, mert a férfiak – természetükből adódóan – a kihívást szeretik. Hagyd, hogy ő csábítson el, hogy férfi legyen, és nem utolsó sorban hagyd meg az úgy áhított szabadságát. Hidd el, ha megkapja, már nem is kell majd neki annyira, mert rájön, hogy sokkal jobban érzi magát veled, mint a haverokkal. De ha szóvá teszed nem tetszésedet, csak az fog eszébe jutni, hogy te is egy vagy azon hisztis nők közül, akik elől menekülnie kell. Egy öntudatos, saját élettel és célokkal rendelkezőnőhöz sokkal inkább vonzódnak a férfiak, mint az olyanokhoz, akikről tudják: bármit megtennének értük. 

Tesztünkből most megtudhatod, milyen módon és mennyire befolyásolja életedet a szerelem!

Tovább a tesztre!>>>

Forrás: nana.hu