Újvároson pattogtak a strandröplabdák

Akt.:
A kép a bajnokság negyedik, hajdúböszörményi fordulóján készült
A kép a bajnokság negyedik, hajdúböszörményi fordulóján készült - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság hatodik fordulójára került sor az elmúlt hétvégén Balmazújvároson. Az időjárás kegyes volt a játékosokhoz, kellemes időben játszhattak.

A hölgyeknél a körmérkőzéses versengés végén Kovács-Miskolczi Noémi és Kovács Katalin végeztek az első helyen, megelőzve az előző fordulóban győztes Szabó Csengét, aki ezúttal Almási Nórával szerzett ezüstérmet. Érdekesség, hogy a mezőnyök erősségétől függetlenül a harmadik helyet most is a Dr. Jeneiné Molnár Enikő, Rejtőné dr. Papp Gréta páros szerezte meg.

Az összetett pontversenyben a mostani győzelemnek köszönhetően Kovács Katalin átvette a vezetést, egy ponttal megelőzve a holtversenyben második Dr. Jeneiné Molnár Enikőt és Rejtőné dr. Papp Grétát.

Az erősebb nem versenyében megszakadt a Daróczi Antal, Csutora Zoltán győzelmi sorozata, bár most is értékes pontokat gyűjtöttek második helyezésükkel. Az aranyérmeket Mészáros Zoltán és Tóth Attila, míg a bronzérmeket Molnár Tamás és Suba István vehették át.

Az összesített pontversenyt 24 ponttal Daróczi Antal vezeti, második 19 ponttal Berkes Zoltán, harmadik Csutora Zoltán 16 ponttal.

A vegyes párosoknál a körmérkőzéses két nyert játszmáig tartó mérkőzések kellemesen elfárasztották a résztvevőket. A győzelmet az elmúlt fordulóban is első Szabó Kármen és Nagy Márton szerezték meg. Második helyen végzett a Kovács Katalin, Molnár Tamás kettős, míg dr. Jeneiné Molnár Enikőnek ebben a kategóriában is sikerült érmet szereznie Gulyás József oldalán.

Az összetett pontversenyben a több fordulóban győztes, ezúttal második Kovács Katalin és Molnár Tamás állnak az élen 18-18 ponttal, de egy pontra megközelítette őket az utolsó két fordulóban diadalmaskodó Szabó Kármen és Nagy Márton.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség –
hirdetés