Újvárosi vereség lett az elkövetett hibák vége

Akt.:
Újvárosi vereség lett az elkövetett hibák vége
© Fotó: HBN-archív
Balmazújváros – Temesvári János szerint a Balmazújváros az első 30 percben kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtott Vácon.

A Kőnig–Trade Balmazújvárosi KK a Váci KSE otthonában szenvedett 34–30–as vereséget a férfi kézilabda NBI–ben. Az újonc Duna–parti gárdát sokan akár az Újváros mumusának is gondolhatják, hiszen Zsiga Gyula alakulata oda–vissza legyőzte a hajdúsági együttest az idei szezonban.

Figyelmetlenek voltak

– Nem nevezném a váciakat a mumusunknak. Úgy vélem, egy kiváló játékerőt képviselő csapattal szemben maradtunk alul vasárnap. Borzalmas első félidőt produkáltunk, majd a szünetet követően feljavult a teljesítményünk, elkezdtünk harcos kézilabdát játszani. Sikerült felzárkóznunk egyetlen találatra, ám az utolsó öt percben sajnos előjöttek azok a bosszantó hibák, amelyeket az első játékrészben ugyancsak elkövettünk: támadásban könnyedén elszórtuk a labdákat, valamint hátul is akadtak problémáink. Ezeket a malőröket nem írnám a fáradtság számlájára, inkább figyelmetlenek voltunk. Lehetséges, hogy ez a pofon jó hatással lesz ránk, és ezt követően ismét elkezdjük gyűjtögetni a pontokat – fogalmazott a Hajdú–bihari Naplónak Temesvári János, aki két góllal vétette észre magát a hétvégi bajnokin.

Füzesi Ferenc tanítványai tizenhárom összecsapást követően tizenegy egységgel állnak a pontvadászat hetedik helyén.

– Reálisnak tartom a jelenleg elfoglalt pozíciónkat. Rendkívül sűrű a mezőny, egy győzelem, illetve egy fiaskó után jelentősen átrajzolódhat a tabella. Örülnék neki, ha sikerülne az alapszakasz végéig ezt a helyezésünket megtartanunk, ebben az esetben kecsegtető helyzetből vághatnánk neki a rájátszásnak – zárta mondandóját a 25 esztendős balszélső.

A Balmazújváros legközelebb november 26–án lép pályára a bajnokságban, ekkor a Ceglédet fogadja.

HBN–BÁ