Újvárosból jöhet megoldás a Loki jobbhátvéd-gondjaira

Szombaton már nem egymás ellen, hanem a szlovák dobogós ellen játszanak a lokisták
Szombaton már nem egymás ellen, hanem a szlovák dobogós ellen játszanak a lokisták - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő védője, a huszonhat éves Bokros Tibor részt vett a Loki edzésén.

Mint arról korábban beszámolt a Napló, a lejárt szerződésű Lázár Pállal – közös megegyezéssel – nem hosszabbított a DVSC-TEVA vezetősége, ezért a válogatott jobbhátvéd távozott Debrecenből.

Bokros már itt volt

Úgy tűnik, a Loki a másod­osztályból pótolná Lázárt, ugyanis az NB II.-es Balmazújváros jobbhátvédje, a huszonhat esztendős Bokros Tibor a cívisvárosiak tréningjeit látogatja, ám egyelőre nem állapodtak meg a felek a kontraktusról. Bokros az elmúlt szezonban harminc meccsből huszonkettőn játszott az újvárosiak mezében.

Néhány napot szintén a DVSC pallagi edzőcentrumán töltött a macedón válogatott középpályás, Milovan Petrovic is, aki azonban mostanra hazautazott. Macedón sajtóhírek szerint a labdarúgóval nem tudott megállapodni a hajdúsági klub, ezért ő valószínűleg nem öltözik piros-fehérbe.

Vélhetően támadó is érkezik még az elkövetkező napokban, ugyanis, emlékezhetünk rá, csatárposzton két játékos is távozott a tavaszi szezon végén: Adamo Coulibaly és Ibrahima Sidibe.

Két edzőmeccs

Egyébként „húzós” héten van túl a Loki, hiszen hétfőn, kedden és csütörtökön két tréninget is tartott a szakmai stáb a futballistáknak. A szombat pedig az edzőmeccsek jegyében telik el, az Európa Liga-induló szlovák Spartak Myjava ellen lép pályára egymás után kétszer, 14 és 16 órától Kondás Elemér gárdája.

HBN–TN