Újraélhetjük a sikereket

Bojan Brnovicsék (jobbra) fölényes győzelmeit a Hajduk Split fölött jó lesz újra megnéznie minden Loki-szurkolónak
Bojan Brnovicsék (jobbra) fölényes győzelmeit a Hajduk Split fölött jó lesz újra megnéznie minden Loki-szurkolónak - © Fotó: Archív
Debrecen – Kezdésként a 2005-ös Hajduk Split-verést nézhetik meg a nosztalgiázni vágyó drukkerek a kivetítőn.

A DVSC-nél nem felejtették el, hogy idén lesz tíz esztendeje annak, a klub története során először nyerte meg a magyar labdarúgó-bajnokságot. A piros-fehérek nagyszabású ünnepségsorozattal emlékeznek meg az évtizedes sikerre, az első bulira már szombaton sor kerül a Nagyerdei Stadion állatkert felőli bejáratánál.

Hajduk és Paks

A Paks FC elleni, 18.30-kor kezdődő OTP Bank Liga-összecsapás előtt délelőtt 10 órától kezdetét veszi a program: ekkor a kerékpárosok bemutatója szórakoztatja az egybegyűlteket, mindeközben a gyerekek számára különböző játékos vetélkedőket szerveznek.

Fél órával a kezdés után az állatmenhely örökbe fogadható kutyáit tekinthetik meg az érdeklődők, de lesz mazsorett- és fitneszbemutató, 14 órától pedig kinyit a valószínűleg nagy érdeklődésre számot tartó gyermekközpont a Nagyerdei Stadionban. A szervezők kérik, aki szeretne segíteni a Böszörményi úti gyermekotthon lakóinak, egy-egy csokoládét hozzon magával az apróságok számára. A klub arról is tájékoztatott, hogy a kilátogatók megnézhetik a Bachata Dance tánccsoportot, de salsabemutatóra is sor kerül.

Fél négykor jön a csemege, ugyanis levetítik az emlékezetes DVSC–Hajduk Split Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést a három egykori kiváló játékos, Bernáth Csaba, Dombi Tibor és Kerekes Zsombor társaságában.

A meccsnézés díszvendége pedig három kiváló salakmotoros lesz: Tabaka József, Tihanyi Sándor és Adorján Zoltán.

A tervek szerint a többi hazai mérkőzés előtt (május 1-jén és 2-án, május 17-én és május 30-án) is színes programok várják az érdeklődőket.

HBN
hirdetés