Újra otthon az ellopott láncfűrészek

Újra otthon az ellopott láncfűrészek
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A két férfi munka után úgy döntött, hogy lopni fognak valamit; két láncfűrészt zsákmányoltak. A balmazújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – olvasható a police.hu-n.

A rendőrségre március 23-án 8 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Balmazújvárosban, a Bánomkerti dűlőben egy ingatlan pincéjébe ismeretlenek betörtek, és eltulajdonítottak két láncfűrészt – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A híradás szerint a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül két helyi lakos került a látókörükbe. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 28 és 27 éves férfiakat, akik beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy munka után határozták el, hogy valahova betörnek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást, amely során a sértett visszakapta az értékeit – tájékoztatott a rendőrség.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.