Újra mindenkit vár az „Egyetem tér” a Campus Fesztiválon

Újra mindenkit vár az „Egyetem tér” a Campus Fesztiválon
© Fotó: unideb.hu
Debrecen – Idén is lehetőséget kapnak a Debreceni Egyetem karai, intézetei, tanszékei és öntevékeny csoportjai, hogy bemutatkozzanak július 19-23. között a Campus Fesztiválon az Egyetem téren – olvasható az unideb.hu-n.

A szervezők célja változatlan: az egyetem sokszínűségét, képzési kínálatát, elért eredményeit szeretnék megjeleníteni – csakúgy, mint a Kutatók Éjszakáján. Annyi különbséggel, hogy a Campus programjai elsősorban a középiskolás és egyetemista korosztályt szólítják meg.

A Tudományos Igazgatóság pályázatot írt ki az egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak megjelenésére számítva, hogy saját programjaikkal jelentkezzenek a fesztiválra. A pályázók közül előnyt élvez, aki a fesztivál valamennyi, vagyis mind a 4 napján szeretne kitelepülni az Egyetem térre. A jelentkezéshez az itt található űrlapot kell kitölteni, és május 31-ig eljuttatni a Tudományos Igazgatóságra. A beérkezett igényeket szakmai zsűri értékeli, majd június 14-ig küldenek értesítést.

A helyszínen az egyetem biztosítja a standot, a padokat, a színpadot, a hangtechnikát és az önkénteseket, a közönség szórakoztatásáról azonban a nyertes pályázóknak kell gondoskodnia.

HBN


Bingo Players és egyéb újdonságok a Campuson

Ahogy korábban megírtuk, egyedülálló infrastruktúrával, tizennyolc programhelyszínnel, koncertekkel és egyéb kulturális programokkal várja látogatóit a 2017-es, immár tizedik Campus Fesztivál a Nagyerdei Stadionban és környékén. A kínálat azóta kicsit bővült, friss információkat kaptunk a szervezőktől.