HAON - PR cikk

2017.06.19. 13:30

Fogyasztóvédelmi problémamegoldás a fotelből

<strong>A Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapata díjmentesen segít a debrecenieknek fogyasztóvédelmi és versenyjogi problémáik megoldásában. Májustól új szolgáltatással bővült a paletta, ha szeretnénk, a telefonszámunk megadása után (<a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>), a szakemberek felhívnak minket.</strong>

A Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapata díjmentesen segít a debrecenieknek fogyasztóvédelmi és versenyjogi problémáik megoldásában. Májustól új szolgáltatással bővült a paletta, ha szeretnénk, a telefonszámunk megadása után ([email protected]), a szakemberek felhívnak minket.

A GVTI fogyasztóvédők célja az, hogy segítsék a tudatos döntéshozást, és a panaszok rendezését. Sikeresebb a panaszkezelés, ha a fogyasztók tisztában vannak az adott bonyodalom jogszabályi hátterével és szakszerűen megfogalmazott levéllel fordulnak a szolgáltatók felé. Ezeknek a jogoknak a megismerésében és panaszlevél megírásában segít teljesen díjmentesen, a Debrecenben is működő, - a Gazdasági Versenyhivatal megbízásából, vele együttműködésben dolgozó, - Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda, amely a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében található, a Vörösmarty utca 13. II. em., 203. szám alatt.

 „A tanácsadó irodáinkban mindig a megoldásra fókuszálunk. A jogszabályi háttér nagy segítség, hogy objektíven tudjuk látni a problémákat. Ez azért is fontos, mert a panaszok gyakori érzelmi túlfűtöttségét le kell fordítanunk és a tényeket kell szembeállítani egymással ahhoz, hogy valóban használható javaslatot fogalmazzunk meg. Ez a sikerünk titka.” – mondta el dr. Kogyilla Tímea, a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda koordinátora.

Szakterületeik: megtévesztő reklámok, szavatosság és jótállás, üdülési jog, termékbemutatók, közüzemi szolgáltatások, internetes vásárlások, jelentős piaci erővel való visszaélés, utazási szerződések, légi utasok jogai, üzletfelek megtévesztése.

---

Kérdéseivel forduljon a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda munkatársaihoz, akik díjmentesen segítenek személyesen, telefonon vagy online a fogyasztóvédelmi és versenyjogi problémák kezelésében:

Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty utca 13. II. em., 203. (a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében) E-mail: [email protected], Tel: +36 52 500 731

Ügyfélfogadási idő: H, Sz: 12:30 – 16:30, K, Cs, P: 9:00 – 13:00. www.fogyasztovedok.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!