Újra lezárják a megállót a Burgundia utcán

Debrecen – Vízvezeték-rekonstrukciós munkák miatt a kivitelező ismét lezárja a Burgundia utca Kossuth- és Domb utca közötti szakaszán található autóbuszsávot és az itt található megállóhelyet.

A munkák ideje alatt, 2015. november 4-én üzemkezdettől a munkák befejezéséig, várhatóan november 8-án üzemzárásig a Csapó utca irányába található Burgundia utca elnevezésű megállóhelyen a 3/3A jelzésű trolibuszok, valamint a 15/15Y-os autóbuszok nem állnak meg.

Ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség. A 3/3A járatok legközelebb a Csokonai Színház, vagy a Csapó utca elnevezésű megállóhelyen, a 15/15Y-os autóbuszok pedig a Klaipeda utca, vagy a Rákóczi utca elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A kivitelezés ideje alatt az autóbuszsáv lezárása és a várható torlódás miatt járataink közlekedésében néhány perces késés várható.

– Csohány Andrea –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés