Újra lendületben a Nyírmártonfalva

Akt.:
Újra lendületben a Nyírmártonfalva
© Fotó: HBN archív
Hajdú-Bihar – ​A nádudvari csapat nem tudta megállítani a pár hete még kissé gyengélkedő, ám a bajnokság végére ismét magára találó nyírmártonfalvai csapatot a megyei II. osztály északi csoportjában. Ugyanígy vereséget szenvedett a Fülöp és az Egyek is aktuális ellenfelétől, vagyis a Tiszacsegétől és a DEAC-tól. A Hajdúhadház és a Vámospércs viszont nem bírt egymással.


Tiszacsege-Fülöp 4-2 (1-2)

néző, vezette: Papp J. (Prezenszki M., Mező S.)

Tiszacsege: Edző: Lévai Albert.

Fülöp: Popovics D. – Szabó A. (Sándor T.), Sándor R., Veres R., Horváth I., Illés J., Szabó G., Usztics I. (Vecsei J.), Sándor R., Hortobágyi R., Bazsó O. Edző: Bányai Imre.

Gól: , illetve Hortobágyi R., Szabó G. Jók: illetve az egész csapat. Ifi: 6-0.

Lévai Albert: – Később nyilatkozik.

Bányai Imre: – Ez volt az a mérkőzés, ahol sajnos nem a két csapat döntötte el a végeredményt. Azt még talán el tudtuk volna viselni, hogy a hazai csapat két leshelyzetből szerzett gólt, viszont ami a találkozó végén történt, amiatt igazán fel vagyok háborodva. 3-2-es hazai vezetésnél, pár perccel a vége előtt azért nem megadni egy tiszta tizenegyest, mert „állítólag” nem látta (mind a két sporttárs tíz méteren belül állt az esettől) egyszerűen tisztességtelen. Köszönöm viszont azon tiszacsegei játékosok hozzáállását, akik a meccs végén beismerték, hogy kétméteres lesről lőtték a gólt, és büntetőt ért volt az utolsó szituáció. Igazi sportemberi magatartásról tettek tanúbizonyságot, lehetne tőlük tanulni másoknak is! Sok sikert a hazaiaknak – ők csak tették a dolgukat és kihasználták a lehetőséget!


Nádudvar-Pentafrost-Nyírmártonfalva 3-6 (3-2)

100 néző, vezette: Butt S. (Jánvári T., Dobi Zs.)

Nádudvar: Nagy J. – Derceni L. (Lőrinczi G.), Kenéz N., Czidor G., Puskás S., Varga T., Balás V., Czibere K., Varga Zs. (Hirzics L.), Kiss A., Nagy S. Edző: Gere Csaba.

Pentafrost-Nyírmártonfalva: Káplár F. (Kozma N.) – Jónizs A., Konyári S. (Nagy D.), Szemán T., Gréz B. (Orbán L.), Kolompár J., Kiss G., Ternován J. (Mandics I.), Havrilla I., Tóth D., Kelemen J. Edző: Molnár Gábor.

Gól: Varga T., Nagy S (2), illetve Kelemen J. (3), Tóth D., Kiss G., Gréz B. Jók: mindenki, illetve Kelemen J. (a mezőny legjobbja), Jónizs A., Kolompár J. Kiállítva: Kiss A. Ifi: 0-4.

Gere Csaba: – A mérkőzés előtt a felállásunk tükrözte gondjainkat, hiszen egyetlen védőm volt, a hiányzók pótlására támadókat kellett hátul játszatnom. A huszadik perctől emberhátrányban játszottunk. Az első félidőben ennek ellenére szépen és eredményesen fociztunk, de a második játékrészre teljesen elkészültünk az erőnkkel. Hetven percig „kettős” emberhátrányban voltunk, az egyiket még megértjük, viszont a másik állandóan minket sújtott ítéletek és lapok tekintetében.

Molnár Gábor: – Az első félidőben kicsit meglepett minket a Nádudvar, de a második játékrészben összeszedték magukat a fiúk, ezért megérdemelten nyertük meg a találkozót.


Hajdúhadház-Vámospércs 1-1 (0-1)

100 néző, vezette: Eszterhai B. (Buckó B., Kovács Z.)

Hajdúhadház: Nagy S. – Rostás M., Hortó V. (Nagy G.), Lakatos I F., Nagy J. (Dancsi J.), Hadházi D., Gábor L., Offra T., Kovács G. (Lakatos II F.), Horváth A., Veres S. Edző: Pintér Imre.

Vámospércs: Kolompár J. – Balogh S., Kovács Gy., Zsupos J., Kolompár R., Halász S. (Vietorisz J.), Szőke R., Nánási D., Pólyik D. (Nagy I.), Károlyi A. (Kiss T.), Berki T. (Kiss I.). Edző: Oláh Sándor.

Gól: Gábor L., illetve Szőke R. Jók: Nagy S., Veres S., Gábor L., illetve Kovács Gy., Balogh S., Szőke R., Károlyi A. Ifi: 4-2.

Pintér Imre: – Az egyetlen pozitívum, hogy tavaszi veretlenségünket megőriztük.

Oláh Sándor: – A mai meccs után maradt egy kis hiányérzetem, de igazságos pontosztozkodás született.


Egyek-DEAC II 3-7 (0-2)

120 néző, vezette: Krizbai Zs. (Gyarmati I., Kövér F.)

Egyek: Kovács Z. – Balogh M., Zsólyomi D., Budácsik D. (Papp R.), Len Sz., Kovács R., Farkas A. (Szabó Cs.), Hadházi A. (Nagy Sz.), Fekete T., Len Á. (Kiss A.), Holovács M. Edző: Farkas Zoltán.

DEAC II: Fejér G. – Bakó N., Soltész P., Buzai G., Párducz T., Demján B., Papp G., Boda P., Lénárt P., Katona Z., Tar G. Edző: Katona László.

Gól: Farkas A., Hadházi A., Kiss A., illetve Jók: az egész csapat, illetve Ifi: 0-7.

Farkas Zoltán: – Aki kint volt, láthatta, hogy végig egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnok DEAC-nak, de szomorú vagyok, hogy ismét a szimpatikus vesztes szerepe jutott nekünk. Sokkal többet érdemeltünk volna a méltán első vendégek ellen.

Katona László: – – Az időjárásnak és a hazai közönségnek köszönhetően jó hangulatú meccset játszottunk. A végeredmény csalóka, mert a mérkőzés az utolsó negyed óráig szoros volt. 2–0-s vezetésünk után a hazai csapat kiegyenlített és az is felmerült bennem, hogy ki is kaphatunk. De a srácok jól reagáltak és szép gólokkal biztosítottuk be a győzelmet.