Újra képernyőn Bencze Péter, a pityókásan tudósító riporter

Akt.:
Újra képernyőn Bencze Péter, a pityókásan tudósító riporter
Újra képernyőn Bencze Péter, a pityókásan tudósító riporter
Bizonyára még sokan emlékeznek Bencze Péterre, az M1 riporterére, aki az idei bajai Halfőző Fesztiválról élő adásban kissé ittasan jelentkezett be, amivel rögtön országos népszerűségre tett szert.

Bár a videót rengetegen látták, az MTVA-nál nem vették ennyire jó néven a történteket, és 3 hónapra levették a képernyőről.

Ez a három hónap néhány napja lejárt, és a riporternek már le is ment egy anyaga vasárnap délután egy szekszárdi mentőkutyás civilszervezetről, illetve hétfőn délelőtt is képernyőn volt.

A tudósító meg is köszönte a támogatást a Ne rúgják ki Bencze Pétert Facebook-csoportnak, akik azért küzdöttek, hogy, ne rúgják ki kedvencüket ennek a kisiklásnak köszönhetően:

bencze-peter

Forrás: sugopart.hu.


bene
Budapest, Baja - Valósággal felrobbantotta a netet Bencze Péter, az M1 riportere, miután láthatóan-hallhatóan kissé alkoholgőztől átszellemült állapotban jelentkezett be a bajai halászléfőző fesztiválról - szereplése nem volt hosszú, másfél perc után lekeverték a bejelentkezését a híradóban, de a fe...

Annyira részeg volt az M1 riportere a bajai halfőző fesztiválon, hogy le kellett keverni
A Bajai Halfőző Fesztiválra küldték tudósítani az M1 riporterét, Bencze Pétert. Élőben kellett bejelentkeznie a helyszínről, amivel nem is volt gond, de mintha pont feleolyan gyorsan tudna már csak beszélni, mint normálisan... Hiába próbálkozott hősiesen, másodikra ki tudta mondani azt is, hogy "...