Újra jégen a DHK fiataljai

Debrecen – A Debreceni HK U 20-as csapata számára egyetlen mérkőzés maradt hátra az osztrák junior liga idei kvalifikációs szakaszából, február 25-én a Győri NEMAK ETO HC együttese ellenében.

A rájátszásba kerülés lehetőségei sajnos már elúsztak, a debreceniek nem kerülhetnek előrébb a B-csoport 2. helyénél, míg a vetélytárs a csoport 5. helyén szerénykedik. Ha felületesen szemlélnénk a helyzetet, úgy tűnhetne, hogy ennek az összecsapásnak semmiféle tétje nincsen. Szerencsére a mieink ezt másként gondolják, különös tekintettel arra, hogy előttük van még a hazai bajnokság rájátszása.

Máthé Csaba vezetőedző leszögezte; a legfontosabb feladata az, hogy a bajnoki döntő felé vezető úton minél messzebbre kormányozza csapatát. A cívisvárosi gárdára rá is fér a megújulás, mivel mostanában eléggé hullámzó teljesítményt nyújtanak, amiben a közelmúltban a csapatra zúdult sérülés- és betegséghullám is szerepet játszik. A hazai rájátszásra való ráhangolódás, fizikai- és mentális felkészülés fontos állomása lesz a győriek elleni mérkőzés, úgy véljük, érdemes tehát ellátogatni a Debreceni Jégcsarnokba, a vasárnap 12.15 órakor kezdődő találkozóra.

Debreceni Hoki Klub – Győri NEMAK ETO HC

2018.02.25. (vasárnap) 12.15, Debreceni Jégcsarnok

– DHK –