Sport

2015.03.30. 14:36

A listavezető látogat Balmazújvárosba

Balmazújváros - A kaposvári döntetlen után bravúr lenne az újabb pontszerzés.

Balmazújváros - A kaposvári döntetlen után bravúr lenne az újabb pontszerzés.

Két, a kiesés elől menekülő alakulat találkozott egy hete Kaposváron az NB II 21. játéknapján. Az ősszel gól nélküli döntetlennel zárult a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő zöld–fehérek elleni mérkőzése, a somogyi megyeszékhelyen ismét érintetlenek maradtak a kapuk.

Az egy pont a balmazújvárosiak jelenlegi helyzetében nem sokat ér, a bennmaradást jelentő 13. pozícióban tanyázó Ceglédtől hat egység választja el őket.

A soron következő fordulóban, vasárnap 16:30–tól újabb kemény feladat előtt állnak Virág Aladárék, hiszen a tabella élén helyet foglaló békéscsabaiakat fogadják. Csabán nem unatkoztak a szurkolók a két csapat találkozóján, a Zoran Szpisljak irányította lilák 4–2–re diadalmaskodtak. Ugyan a célok különböznek, de mindkét félnek égető szüksége lesz a sikerért járó három pontra, így könnyedén kikerekedhet egy küzdelmes, izgalmas 90 perc a balmazújvárosi stadionban.

Az újvárosi tréner, Feczkó Tamás a helyszínen tekintette meg a keddi Békéscsaba–Vasas (2–1) összecsapást, a tapasztalatairól vallott a balmazfoci.hu-nak.

– Egy nagyon jó iramú, igazi futballhangulatú mérkőzést játszott a két csapat. Látszott, egy nagyon szervezett, remek kondícióban lévő együttes a Békéscsaba. A második félidőben kidomborodott az erőfölényük – mondta Feczkó.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!