Újra a Fradi ellen, ezúttal a hoki MK-ban

Újra a Fradi ellen, ezúttal a hoki MK-ban
© Fotó: Matey István, archív
Debrecen – Pénteken este a Ferencváros vendége lesz a DHK a Magyar Kupa selejtezőjében.

A cívisvárosi labdarúgók szerda esti, Fradi elleni kupacsatája után a DHK is a Ferencvárossal csap össze, pénteken 18 órától rendezik a jégkorong Magyar Kupa selejtezőjét a Népligetben.

A Jevgenyij Muhin vezette hajdúsági hokisok az eddigi két MK-selejtezőjüket felemás mérleggel zárták. Egy hete hazai pályán szenvedtek 4–3-as vereséget a Fehérvár AV 19-től, azonban szerdán javítani tudtak: 4–0-ra verték a Vasas-Continental alakulatát a budapesti Jégpalotában. A legutóbbi derbin Godó Dániel, Piatak Erik, Hetényi Péter és Csíki Zoltán volt eredményes.

Meggyőző a mérlegük

A pénteki ellenfél igen magabiztosan abszolválta eddigi három MK-mérkőzését, mindhármat megnyerve. Ami szembetűnő, az utóbbi két összecsapásán még gólt sem kapott a zöld-fehér társulat.

A selejtezősorozat első fellépésén 5–3-ra nyert az FTC Dunaújvárosban az Acélbikák ellen. Ezt a meccset két, egyaránt 6–0-ra megnyert ütközet követte a Vasas otthonában, illetve hazai pályán az UTE ellenében.

Úgy tűnik, a sikerhez bravúrra is szüksége lehet a Muhin-gárdának, amely természetesen nem esélytelenként utazik el a fővárosba.

HBN