„Nagy akarattal és elszántsággal játszott a csapat”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – Az Újpest vs. DVSC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Nebojsa Vignjevics és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Gratulálok az Újpestnek, szép évet zárnak. A mai meccsen nagy akarattal és elszántsággal játszott a csapat. Az első félidőben nem volt meg a bátorság és vállalkozó kedv. A második játékrészben már bátrabban játszottunk.

Nebojsa Vignjevics: Szeretek a Loki ellen meccselni, mert mindig szép mérkőzést játszik a két csapat. Rendkívül nehéz találkozó előtt voltunk, hiányzó mindkét oldalon akadt. Jobban játszottunk, több helyzetünk is volt a mérkőzésen. Az első félidőben a Lokinak megvolt a gólszerzés lehetősége. Ha ezt belövi, másként alakul a mérkőzés. A második félidőben két gólt lőttünk, megvolt az esély a harmadik találatra is, de a Debrecen szépített.


Az Újpest-Loki (b) hazai sikert, a Balmaz-Fradi döntetlent hozott
Balmazújváros, Debrecen - Nem mindennapi izgalmakat tartogatott az OTP Bank Liga záró, 33. fordulója. A szombati játéknap előtt öt együttest is a kiesés réme fenyegetett, így nagy csata zajlott a bennmaradó helyekért. A tabella felső részét is érdemes volt figyelni, hiszen kérdéses volt, ki végez a ...

Újpest vs. DVSC
Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 33. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest FC együtteséhez látogatott szombaton 19.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 33. forduló Újp...