„Kiegyensúlyozott, kiegyenlített mérkőzés volt”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az Újpest FC vs. DVSC (1-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Nebojsa Vignjevics és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: A meccs első részében volt két nagy helyzetünk. Az Újpest egy jól eltalált lövésből vezetést szerzett. Kiegyensúlyozott, kiegyenlített mérkőzés volt.

A szünetben kértem: a párharcokba jobban bele kellene menni, határozottabbak, keményebbek legyünk. Végre kezdjenek el játszani, ennél többet tudnak a játékosok. Tőzsér cseréje taktikai volt, vesztésre álltunk, gyorsabb játékost kellett beállítani.

Nebojsa Vignjevics: Elégedett vagyok a mérkőzéssel, egy rendkívül jó Debrecen ellen kellett nyerni. Főleg az első félidőben volt jó a csapatom, sok helyzetet dolgoztak ki a játékosok. A második félidő nyílt sisakos küzdelemmé vált, nem volt igazán gólszerzési lehetőség egyik csapat előtt sem. Megérdemelten győztünk.


Budapest - Az Újpest 1-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában szombaton. OTP Bank Liga, 8. forduló: Újpest FC-Debreceni VSC 1-0 (1-0) Szusza Ferenc Stadion, 2595 néző, v.: Farkas Á. gólszerző: Nagy D. (22.) sárga lap: Zsótér (36.), Burekovic (62.), A. Diallo (90.)...

Újpest FC vs. DVSC
Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 8. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 8. forduló Újpest...