ügyeleti hírek

2019.12.13. 08:54

Négy gázpalack robbant fel egy hétvégi faházban

Több tűzesethez is riasztották csütörtökön a katasztrófavédelem munkatársait.

Egy hétvégi faházban keletkezett tűz csütörtök reggel Balmazújváros közelében, a Keleti főcsatorna partjánál. Riasztották a balmazújvárosi önkormányzati, a hajdúböszörményi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. A ház teljes terjedelmében égett, az épületben öt gázpalack volt, ebből négy felrobbant. A tűz oltását négy vízsugárral végezték az egységek. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Egy kisteherautó égett teljes terjedelmében Kismacs közelében a 33-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. A beavatkozás idején az érintett útszakaszt lezárták.

Csütörtök délelőtt a debreceni Gyepűsor utcába riasztották az egységeket. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át az ágat eltávolították.

Két faág lehasadt és a forgalmat veszélyeztette a Puttony és a Kaskötő utcában, Debrecenben. Az áramszolgáltató elvégezte a fa környékén található vezetékek áramtalanítását, majd a debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították az ágakat.

Délután elektromos vezeték égett egy debreceni garázsban, a Honvéd utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói légzőkészülékben egy vízsugárral avatkoztak be, így a lángokat megfékezték. A tűz nem terjedt át másra – összegezte a csütörtöki eseményeket a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában