Újabb újvárosi siker, zsinórban ötödször!

Újabb újvárosi siker, zsinórban ötödször!
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – A tabellán egyre feljebb nyomuló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ezúttal a Sopron otthonában vendégeskedett pénteken este, a Merkantil Bank NB II 22. fordulójában.

A remek passzban lévő balmazújvárosiak Kónya révén szereztek vezetést a 22. percben, majd a 37. minutumban Bor is betalált, megnyugtatóvá téve a Feczkó-gárda előnyét. Deme még a szünet előtt szépített, azonban a második játékrészben már nem változott az eredmény, a vendégek 2-1-re győztek a hűség városában és begyűjtötték egymás utáni ötödik bajnoki sikerüket. Az újvárosiak ezzel megszerzett három ponttal jelenleg a negyedikek a pontvadászatban.

HBN


Mesterszemmel

Supka Attila: – Nevetséges gólokat kapunk hetek óta. Fejben gond van egy-két játékosnál, nem koncentrálunk eléggé. Fordulók óta várom a gólokat az illetékesektől, de sajnos nem jönnek. Dolgozunk tovább, a középmezőnyben szeretnénk végezni.

Feczkó Tamás: – Jó csapat ellen szereztük meg a győzelmet. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, igazi csapatként küzdöttek. Azt játszottuk idegenben, amit kell.


Soproni VSE-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-2 (1-2)

Sopron, Soproni Városi Stadion, v: Molnár A. (Kiss B., Kulman T.)

Sopron: Heinrich – Fazakas, Holdampf, Jovetic, Szabó L. – Grabant (Baracskai 46.), Deme, Rácz (Tihanyi 68.), Kapaczina, Batizi-Pócsi, Tóth M. (Zamostny 46.).

Balmazújváros: Horváth L. (Szécsi 45.) – Bokros, Papp, Hadházi, Virág (Németh Á. 59.) – Vajda, Sigér, Kónya, Bor – Kovács Á. (Fekete 73.), Belényesi.

Gól: Deme (41.) illetve Kónya (22.), Bor (37.)

Sárga lap: Hadházi (2.), (Papp 20.), Kovács Á. (27.), Bor (41.), Belényesi (77.), Jovetic (82.), Szécsi (85.), Baracskai (89.).